Danas je posljednji nastavni dan ove, pomalo neobične, školske 2019/20. godine. Iako u nesvakidašnjim okolnostima, odvijala se bez prekida i na najbolji mogući način u datoj situaciji za koju niko od nas nije bio pripreman. No, bez obzira na to, snašli smo se i zajedno odlično funkcionisali sve do danas.

Većina naših đaka je vrijedno i marljivo radila i trudila se napredovati. Roditelji naših učenika su podržali naš rad i maksimalno pomagali i sarađivali bez obzira na mnogobrojne druge obaveze i brige. Osjećanja su bila različita, ali smo danas svi zadovoljni i ponosni što smo uspjeli da sačuvamo zdravlje onih koji su nam najvrijedniji u životu i što smo savladali predviđene školske obaveze. Vrijeme je za dug ljetnji raspust i odmor.

Dragi naši učenici i poštovani roditelji, želimo vam da uživate tokom ljeta vodeći računa o zdravlju i baveći se svim onim stvarima koje volite! Đaci, spavajte, igrajte se, smijte, bavite sportom, slušajte muziku, čitajte i pomalo obnavljajte svoje znanje jer nas u septembru čekaju novi izazovi! 🙂