ВРИЈЕДНЕ РУКИЦЕ ИЗ ПРОДУЖЕНОГ БОРАВКА

Ове седмице вјежбамо графомоторику, цртамо предмете истих облика и боја, учимо о кодексу школе и школској имовини. Поред тога, вриједно радимо на припремама за школску приредбу која ће се одржати 20. 11. 2023. године у холу школе у 11 часова. Овим путем Вас позивамо да нас подржите и будете дио Read more…

СЛАВА СВЕТЕ ПЕТКЕ

Ученици продуженог боравка, заједно са својим учитељицама, прославили су славу Свете Петке и тако учили о обичајима нашег народа. Ово је најбољи начин да дјеца уче, гледајући од старијих како се његује и поштује традиција и вјера.

ДАН ЈАБУКА У ПРОДУЖЕНОМ БОРАВКУ

На длану јабукаосмијех на уснамау срцу једна је порука “Нека је срећан свима Дан јабука!” Ученици продуженог боравка обиљежили су Свјетски дан јабука и сласно појели најздравију воћку.

ДЈЕЧИЈА НЕДЈЕЉА У ПРОДУЖЕНОМ БОРАВКУ

“Другарство чувајмо, љубав његујмо”. Водећи се слоганом овогодишње Дјечије недјеље, другари из продуженог боравка су удруженим снагама дали свој мали, а ипак велики допринос те учинили да наш боравак буде украшен њиховим најљепшим радовима. Они су се забавили учествујући у изради радионица и паноа, упознавајући своја права и обавезе.

ЈЕСЕЊИ ПОЗДРАВ ДРУГАРА ИЗ ПРОДУЖЕНОГ БОРАВКА

Обукла је капут жутКроз шуме и путПа јој тужно август машеКао да је мало љут.Шарене се кишобраниЖути, плави и црвениИспод њих су ведра лицаМалих дјечака и дјевојчица.Из прикрајка облак вребаКао да се киша спремаИ шапуће бојама занесен:“Драга дјецо стигла нам је јесен”. Јесењи поздрав вам шаљу другари из продуженог боравка.

СВЈЕТСКИ ДАН УМЈЕТНОСТИ

“Прави умјетник није само онај ко је инспирисан већ онај ко инспирише друге” Салвадор ДалиСвјетски дан умјетности обиљежава се 15. априла. Ученици петих разреда са својим учитељицама припремили су тим поводом радионицу на којој су показали своје вjештине у разним облицима сликања и вајања.Гости радионице су били ученици продуженог боравка Read more…